spaanse hitte en ZON - Reisverslag uit Zaragoza, Spanje van ilseheurkens - WaarBenJij.nu spaanse hitte en ZON - Reisverslag uit Zaragoza, Spanje van ilseheurkens - WaarBenJij.nu

spaanse hitte en ZON

Door: Ilse

Blijf op de hoogte en volg

01 Mei 2005 | Spanje, Zaragoza

Hola!!

Nou het is eindelijk zover,nu weet ik zeker dat ik in Spanje ben! Het is al een paar dagen snikheet, heeeerlijk! Dik 30 graden.. was net nog 29 en het is al avond.. beter he! En ik heb ontdekt dat mijn balkonnetje in de ochtend ook zon ontvangt..lekker ontbijten onder de spaanse zon! Maar ik hoorde dat het in nederland vandaag ook lekker was, dat mag ook wel! Maar hier is het toch lekker beter!!hihi!!Eerst even over de afgelopen week praten. Vorige week donderdag ben ik dus naar Madrid geweest, daar hebben we echt turbo sightseeing gedaan! Een dag is eigenlijk tekort maar we hebben wel de belangrijkste dingen kunnen zien zoals plaza mayor, palacio real en de gezellig straatjes van Madrid. Verder hebben we lekker de terrasjes uitgeprobeerd, dat was ook wel goed te doen. Ik ben wel erg onder de indruk van Madrid, echt een hele mooie stad.. heeft veel spaanse charme! Dus daar wil ik zeker nog een keer naar toe! Het vorig weekend waren Caroline en Marieke hier, was heel gezellig!! We hebben lekker wat gechillt en gegeten en gedronken (Sangria..mmm!) Zaterdag was een feestdag hier, dag van Aragon (de provincie)..Alles dicht maar er was wel een optocht (zie foto´s), was wel leuk om ff te zien en vooral om te zien dat heel zaragoza op straat was! Zondag ben ik weeeer bij las palomas geweest, de bekende en beruchte tapastent.. maar was weer erg lekker en veel! Was dus weer een erg geslaagd bezoek, bedankt Lien en Mar (alias DOS)! Afgelopen week hard aan de studie geweest, het was dus heel warm maar ik ben netjes naar alle colleges geweest (ja ik ben echt heel trots op mezelf!), ben ook nog veel gaan sporten.. jaja, bikini weer! Gister was het natuurlijk koninginnedag.. neem aan dat iedereen dat zeer goed gevierd heeft in nederland? Wij hebben gister lekker in het park gelegen, muziekje erbij..in bikini en af en toe in de fontein springen(ja we hebben geen strand he)! Gisteravond hebben we bij mij gegeten, spelletjes gespeeld (ja ik ben nog steeds geen spelletjes type!). We waren allemaal mooi in het oranje (spanjaarden begrijpen daar natuurlijk niks van) en zijn toen nog ff wat gaan drinken in de stad.. Was een geslaagd dagje.. lang leve de koningin!! Morgen komen mijn laatste bezoekers, Niels en Sjors. Mijn lieve broertje is vandaag jarig.. GEFELICTEERD!!! Maar deze week weer gewoon colleges, nog maar een maandje en dan heb ik examens! Morgen is er nog een feestdag hier, dag van de arbeid. Dus geen colleges en alle winkels dicht, dus er valt niks anders te doen dan studeren.. komt dat ff goed uit! De foto´s volgens snel..

heel veel groetjes uit sunny zaragoza

• 02 Mei 2005 - 09:13

Linnie:

Haaaaaaaaaaaaaaaj Illiebillie. Lekker hoor die goddelijke zon, hier was het gister gewoon ook te heet voor woorden. Zo te horen heb je het nog steeds naar je zin, echt relax. Hier is het veel werken en studeren, wel goed koninginnedag gevierd moet ik zeggen. En onze Carrie B is verhuisd, ga zo ff kijken hoe het hok eruit ziet. Nou chica, ik zal je snel maar weer eens mailen, succes met alles en have fun, KUZZIE Lin XX

• 02 Mei 2005 - 12:45

Carrie B:

ja hallo, mijn hok ziet er zeer relaxed uit! sorry dat ik zo lang niets van me heb laten horen maar tja, verhuizen gaat je niet in de koude kleren zitten haha. Heel erg bedankt nog voor je kaartje, heel lief! Als je terugbent moet je zeker langskomen in mijn nieuwe casa, zet de sangria alvast klaar. Geniet nog maar even van het zonnetje en niet te bruin worden he!
    dikke kus van carrie B

• 04 Mei 2005 - 13:39

Nogmaals Carrie B:

haai illybilly, lief van je dat e-kaartje hihi. Ben inderdaad heel blij met mn nieuwe hut en we gaan daar zeker vaak chillen. ook leuk dat er nieuwe foto's op je site staan! zit er zeer zonnig en heet uit daar, vooral lekker met zn allen in de fontein gaan zitten haha, dat zo ook echt een actie voor mij zijn (alleen dan misschien s avonds laat na een flesje wijn ofzo). hier regent het vandaag pijpe(n)stelen niet normaal! ben alweer 3x kleddernat geregend, heel fijn dus. geniet jij maar van de spaanse zon dan geniet ik op afstand met je mee!! xxxxxx carrie b

• 07 Mei 2005 - 16:14

Fam.Nieskens They:

sorry dat ons berichtje zo laat komt,je moeder (cissy) had ons het verkeerde www adres doorgegeven.Bedankt voor het sturen van je leuke kaartje, kun je ons een beetje van die Zon opsturen, hier is het alleen maar drup,drup enz. en donder. Heb nog een hele mooie studietijd en tot e-mails groetjes van ons allemaal.
    tgm.nieskens@wanadoo.nl

• 15 Mei 2005 - 11:31

Tom:

Ilse, ik ben blij dat je het zo leuk hebt daar. Ik denk niet dat we elkaar nog zullen zien in Spanje, mijn toetsen komen er ook aan, maar als we weer terug zijn in Maastricht dan gaan we er weer es tegen aan. Pas goed op jezelf en geniet er nog maar efkes van. Groeten Tom

• 15 Mei 2005 - 15:24

Renée:

Ola Illy!Lekker warm? Nu is het hier inmiddels helemaal niet warm meer!Het regent vandaag al de hele dag, wisselvallig klote weer is het!Als je 's ochtends voor je klerenkast staat weet je gewoon niet wat je aan moet trekken! Verder alles lekker saai en normaal, veel werken en studeren en af en toe wat in de bieb hangen! Niet echt iets dat je mist denk ik! Carrie haar hut ziet er geweldig uit! En Linnie en Pauline hebben dus al geboekt naar Zweden. Ikzelf heb me bezig gehouden met mijn vervolgstudie, en ik weet haast 100% zeker dat het per september criminologie wordt in Amsterdam! Dus als je eens lekker naar de Wallen wilt, of gewoon wat hangen op Rembrandsplein moet je bij mij komen logeren! Haha! Heel dikke kus vanuit het regenachtige Roermond, R

• 17 Mei 2005 - 13:49

Maartje:

hallo lieve ilse.....
    ik ben zo ontzettend trots op je!
    en ik ben erg blij dat je t leuk hebt daarzo.. en ik maar kou leiden hier!!!!
    Kus]

• 23 Mei 2005 - 13:51

Marie:

Hi Illy! Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen, yo se. Ik ben de laatste tijd ook vooral met mijn studie bezig geweest. vorige week een tussentijdse toets gehad, afgelopen dinsdag mijn herkansing ingeleverd en nu ben ik bezig met een onderzoekje over het geschiedenisonderwijs in Nederland. Ik heb het dus best druk. Maar gelukkig ga ik 3 juni naar Stockholm om mijn broertje op te zoeken! Hoe gaat het daar? Schijnt het zonnetje nog steeds volop? het begint hier eindelijk wat beter weer te worden. Vorige week was het gewoon maar elf graden! Veel te koud, echt balen voor die Erasmus studenten die hier zitten. En ben je al hard aan het leren voor je toetsen? Heel veel succes ermee en er volgt snel weer een mail van me! Dikke kus