Valencia!!
Door: Ilse
04 April 2005 | Spanje, Zaragoza
Hola!!
Alweer een bericht uit het momenteel weer zonnige spanje! Gisteravond ben ik teruggekomen uit Valencia, wat echt een zwaar ok tussendoortje was!!
Donderdagochtend heb ik eerst afscheid genomen van Monique en Noortje en daarna in de bus gestapt naar het zuiden! Bij het appartement aangekomen bleek dat we echt zeer goed zaten daar! Een groot appartement met.. een groot balkon/dakterras van 14m2!! Oeehoooeee! Het waren een paar mooie dagen en heel relaxed!! We zijn naar het strand geweest (de bikini was nog net wat te overdreven..), hebben een citytour gedaan (als echt toeristen), lekker op ons balkon boekjes gelezen, lekker gegeten (het bottengehakt was niet zo'n succes), enkele vino'tjes tot ons genomen, research gedaan naar het nachtleven in Valencia (rare mensen daar) en ivm een tekort aan zon zijn we naar het oceanografico + science museum geweest wat een groot succes is gebleken (visjes!!!)!! En zondag hebben we het relax festijn afgesloten met een goede Valenciaanse paella! Nu ben ik weer thuis in Zaragoza en zijn de chickies uit maastricht hier! Ja het is erg druk zo met zn 5en (stel je voor: 5 kakelende kippen) maar wel super gezellig!! Moet wel weer naar colleges, dus echt vakantie houden kan niet meer!!
Ik zou zeggen, check de foto's!! (ook de foto's die bij het vorige bericht horen) y hasta luego!!
besos
besos
04 April 2005 - 14:41
Olli:
Illi!
Ik ben ook in Valencia geweest! Is best een toffe stad. Alleen erg druk en veel, heel veel mensen, auto's en brommers. Doe de chickies de groeten en eet niet te veel Paella. In mofert is trouwens alles oke.,
groetjes
olli -
05 April 2005 - 12:10
Tom De Vos:
Ilse, ik wil je even vragen om de Dames in de gaten te houden, ik wil niet dat ze gelijk onze goede reputatie destroyen(=engels voor kapot maken)
Ten eerste moet je Linda ver van de Sangria houden, dan moet je Marieke wegkapen van de schoenen winkels, ten derde probeer Carlijn in bedwang te houden in de kroeg en lat alsjeblieft Renee niet dansen. Ik heb drie maanden lang gezwoegd om Nederland weer een beetje aanzien te geven in Spanje en ik ben niet van plan omdat in een keer te laten verkloten daar de dames. Nee,...geintje, dames geniet ervan, verslind tapes, vino, en chicos. Ik vertrouw erop dat jullie een paar geweldige dagen hebben. Ik hou het nieuws toch wel in de gaten. Denk aan mij en feest. Ik zal een pint op jullie drinken.
Kus
Tom -
05 April 2005 - 13:00
Frank:
Hey Ilsje,
Ik had ook gewoon de bikini aangetrokken als ik jou was. Volgende keer zeker doen.
Verder denken we nog heel veel aan je, er heerst echt een gat hier in het noorden. Daarom vindt ik het ook moeilijk je berichtjes te sturen, aangezien dat emotioneel nogal zwaar is. Maar ik ben er langzaam overheen aan het komen. we gaan zondag even thuis bij je ouders op de koffie, even bijpraten.
Kom je tussendoor nog een keer terug? Zo niet ben ik er van de zomer zeker bij.
Veel plezier nog met je paella en weet ik wat nog meer, zou bijna jaloers worden.
Tot snel!!
xx -
05 April 2005 - 13:00
Frank:
Hey Ilsje,
Kom je tussendoor nog een keer terug? Zo niet ben ik er van de zomer zeker bij.
Tot snel!!
xx -
08 April 2005 - 14:09
Marga:
Hoi Ilse.
Het kan niet op met die studenten van tegenwoordig. Vakantie in een vakantie. Wij vroeger maar hard studeren en buitenlandse stages waren er niet bij. Geniet dus van je tijd. Over een week vertrek ik naar Singapore en Sulawesi. Hoop daar ook wat haaien tegen te komen, vrij zwemmend in de oceaan.
Groetjes. -
10 April 2005 - 01:32
Raymond & Geert:
Heee Ilsje,
hebben net weer een super avond in roermond achter de rug!!! Ik weet ik had hiet zelf ook niet verwacht (raymond), maar sommige dingen gaan niet zoals je het verwacht had! hopelijk tot snel in zaragoza!!!
XXXX Geert & Raymond -
10 April 2005 - 18:41
Jos En Nicole:
Hoi Ilse,
Fijn dat het daar zo goed gaat. Hopelijk wordt er ook nog wat opgestoken met al dat feesten. Hier is alles naar wens. Veel groetjes van een te koude Deelgaard -
11 April 2005 - 13:11
Renée:
Hi Lieve Illy!!!
Ten eerste Tom een dikke kus van ons allemaal we hebben een super week gehad en hebben zeker ook aan jou gedacht! Ik heb WEL gedanst, whahaha en Marie heeft inderdaad echt schoenen gekocht, verder is er redelijk (LEES zeer veel Sangria door heen gegaan)en Lin en ik hebben ons nog aan een wisky cola begeven voor 10 euro per stuk!!!! Carrie B gedraagd zich niet tijdens het eten, maar vraag maar als je terug bent naar de details i.v.m privacy!
Lieve Illy, Barca was super! We hebben veel cultuur gedaan en ook veel drank...Je krijgt nog wel een dikke mail met ranzige details ;-) die de rest niet lezen mag! Ook iedereen daar de groeten, alle gezellige Nederlandse studenten die het een paar dagen met ons vol hebben moeten houden! Kus R -
12 April 2005 - 07:33
Moake:
Ilse, je mailbox zit vol. ZO kunnen we je natuurlijk niet terug mailen! -
12 April 2005 - 09:02
Carrie B:
hallo liefe illy!!
wat was het toch een mooie week!! Lekker in het zonnetje in zaragoza en lekker in de regen in barca haha, nee dat laatste viel wel mee hoor. Heb in maastricht al een paar keer gehoord dat ik bruin geworden ben YESYESYES BEDANKT IEDEREEN!!! Heb het echt heel erg leuk gehad bij jou in je casa (ondanks de snurkjes van deze of gene whahaha). Ben ook zeer benieuwd hoe de foto's zijn geworden...ga vandaag of morgen mn rolletje wegbrengen. Dus illybilly nogmaals bedankt voor je gastvrijheid en heel veel plezier deze laatste maanden!!! Ik spreek je snel, dikke kus van carrie B -
12 April 2005 - 09:04
Marie:
Hi lieve Illy! Nogmaals bedankt voor afgelopen week! Het was echt superleuk! De mail over Barcelona volgt inderdaad nog, dan krijg je alle info over de vlaamse krullenhut! Dikke kus Marie
PS 1: heb nu trouwens mijn nieuwe schoenen aan!
PS 2: Doe je alle Zaragoza vriendjes de groeten van me? -
12 April 2005 - 12:35
Renée:
Ja Carrie B! IK snurk soms, whahaha!