Weekend!
Door: Ilse
21 Februari 2005 | Spanje, Zaragoza
Dag lieve schatten,
Vandaag zijn de colleges dan eindelijk begonnen.. maar nog niet helemaal! Blijkt dat ik elke maandag vrij heb..Wel ideaal dus! Lekker lang weekend! Maar, het mag ook wel een keer beginnen want ik voel me een beetje een lamzak hier, elke dag uitslapen (ja en zo kennen jullie mij natuurlijk niet..haha). Ik heb dus nog wel even tijd om wat te vertellen over mijn weekend! Vrijdag ben ik echt zeer vroeg naar bed gegaan, was nogal ziekjes en toen heb ik het klokje rondgeslapen!! Zaterdag wat geshopt en koffie gedronken en ook nog will & grace in het engels gekeken.. relax dus! ´s avonds zijn Nicolette, Marjolein en Diederik bij me komen eten.. Was gezellig al kwam ik wel wat mankementen tegen in mijn huis. Ik begon dus heel enthousiast met 4 pitjes te koken.. de stoppen zijn wel 6 x gesprongen! Gelukkig wist ik toevallig waar de stoppenkast was! Beetje mee uitkijken dus. Ik had het geweldige idee om filmpjes te gaan kijken op de playstation van de jongens bij mij in huis. Nou leuk plan, maar het is niks geworden.. dat ding doet alleen maar spelletjes omdat ie is omgebouwd. Heb het later nog aan de jongens gevraagd, ze hebben zich voor me uitgesloofd maar het is niet gelukt :-(. Maar goed! We zijn naar een relaxt tentje gegaan waar het al vroeg begon (rond 0.00 uur is dat dus hier). Daar werden we door een paar gasten herkend als erasmus studenten dus we werden meteen voorgesteld aan ontzettend veel mensen. Was wel leuk, hebben zelfs nog spaans gesproken.. dus dat is natuurlijk ook erg leerzaam..hahah! Daarna zijn hebben ze ons door de stad gesleept naar een andere tent, ook leuk! ik heb hier alleen het probleem dat ik dus steeds met een groepje meeloop, en ik de weg dus niet weet.. dus ik weet vaak niet waar ik ben! Heel handig als je niet meer weet waar je huis woont natuurlijk! Tja, ik moet nog wel wennen aan de grote stad! Was in ieder geval een geslaagde avond, heb zelfs nog als een idioot de salsa gedanst! We gingen rond 6.30 naar huis.. We werden zowat uitgelachen door alle spanjaarden, 8.00 uur is pas normale tijd om naar huis te gaan. Ja daaaaaaaag!!! Maar goed, ik heb zondag lekker uitgeslapen en daarna een poging gedaan om vakken uit te kiezen. Dat bleek nog erg moeilijk. Ben bij wat mensen langs geweest om te kijken hoe en wat en om te proberen dezelfde vakken uit te kiezen zodat we elkaar kunnen helpen. Als het goed is hebben we na wat gepuzzel wel een paar vakken kunnen vinden! Nu nog het rooster begrijpen, dat is erg spaans.. chaotisch dus! Vandaag heb ik nog niet zoveel gedaan.. ga zo even wat nuttige dingen doen zoals boodschapjes (al is het hier zometeen weer siesta en is alles dicht..grrr!) doen en spaans leren. Verder ga ik nog met Marcelle mee naar de sportschool.. kijken of we daar nog wat kunnen doen. Ik mis het spinnen!
Ik hoop dat in Nederland en de rest van de wereld alles goed gaat met werk en studie etc etc!
Oh wat dat bloemetje op mijn kamer betreft.. daar worden geen grapjes over gemaakt ja! Ben er erg trots op, heb het maar mooi gekregen (ja toevallig dat het roze is) en het heeft verder geen verzorging nodig!
Succes komende week en jullie horen snel weer van me!!
dikke kus
Succes komende week en jullie horen snel weer van me!!
dikke kus
21 Februari 2005 - 15:35
Miranda:
Hoi Ilse,
Ik vind het leuk om te horen dat je al zo druk aan het studeren bent en het stappen er een beetje bij inschiet hahaha. Goed
om te horen dat het een leuke stad is om uit te gaan en zo.
Ik ben eigenlijk wel een beetje jaloers op je mooie bloemstuk, zoiets krijg ik nou nooit van mijn mannetje. Best wel blij om eigenlijk. Verzorg jezelf en het bloemetje maar goed en tot mails. -
22 Februari 2005 - 12:38
Tom:
Ilse, de allermooiste,
Mooi te horen dat alles zo voorspoedig verloopt in Spanje. We moeten echt wat regelen als de dames bij jullie zijn.
Groeten
Tom -
22 Februari 2005 - 19:14
Arjen:
Hey Ilse!
Ziet er goed uit dat kamertje van je! Hartstikke gezellig joh, zo'n bloemetje, fleurt de boel meteen van op! Kun je ons via dit medium ook niet een spoedcursusje Spaans geven? Je krijgt vast heel wat Spaanse versierzinnen voor je kiezen, kunnen ons nog wel van pas komen in Mexico! Haha! Have fun daaro!
Groetjes, Arjen -
25 Februari 2005 - 09:36
Carrie B:
he illy, -
25 Februari 2005 - 09:37
He Illy:
oh, daar ging effe wat mis. Relaxte foto van 'zaterdagavond' , wat een dolle boel daar haha, dikke kus carrie