nummer
Door: Ilse
14 Februari 2005 | Spanje, Zaragoza
Mijn spaanse nummer : 0034626354489
Ik hou gewoon mijn nederlandse nummer dus daar kunnen jullie gewoon op blijven smsen!
Bellen kan goedkoop via telediscount, 09001527. Hoe dat werkt weet ik ook niet maar dat hoor je vanzelf!!
Ga nu weer verder met de kamerjacht..aaarrrgh!
bedankt voor de leuke berichtjes!!
Ga nu weer verder met de kamerjacht..aaarrrgh!
bedankt voor de leuke berichtjes!!
14 Februari 2005 - 10:27
Loveeeeeeeee:
Happy valentine´s day!! -
14 Februari 2005 - 10:43
Olli:
Illi, met olli
Succes met het zoeken naar een kamer!! Je nummer staat in mijn gsm.
groetjes olli -
14 Februari 2005 - 12:03
Nicolette:
Hey Ilse, leuk dat je dr bent! Ik heb je geprobeerd te bellen maar je tel staat uit. Mijn no is 609649809 dus als je dit leest kan je mij ook bellen. Ja we zien je iig donderdag, maar mocht je voor die tijd zin hebben om iets af te spreken dan hoor ik het wel!! Ik probeer je ook nog wel ff te bellen. Groetjes Nicolette -
14 Februari 2005 - 12:59
Cyrille:
Ha leuk dat je er bent. ben super benieuwd of je een kamertje vind maar dat lukt denk ik wel. hier is alles gewoon normaal. heel vies weer ( nederland he) dus je mist niet erg veel. Suc6 met je kamer liefs cril -
14 Februari 2005 - 14:51
Franciska:
Succes mit het zeuke nao dien kamer groetjes