Ik ben er! - Reisverslag uit Zaragoza, Spanje van ilseheurkens - WaarBenJij.nu Ik ben er! - Reisverslag uit Zaragoza, Spanje van ilseheurkens - WaarBenJij.nu

Ik ben er!

Door: Ilse

Blijf op de hoogte en volg

13 Februari 2005 | Spanje, Zaragoza

Hola!!

Jaaaahaaa.. ik ben in zaragoza!!!
Wintersport was erg leuk.. veel zon, lekkere sneeuw.. heerlijk eten en zeer goed gezelschap. Ideaal dus! Gistermorgen zijn David en ik vertrokken in Les2alpes. De reis ging goed en we hebben nog een leuke stop gemaakt in Cap D´agde waar we ons 4.5 jaar geleden hebben leren kennen! Was erg leuk. Nu zitten we in een relaxed hotelletje midden in het centrum van Zaragoza, wat een mooie stad! Ben echt helemaal onder de indruk.. super gaaf! En het is ook nog lekker weer! Gisteravond zijn we nog met zn 2tjes naar een italiaan geweest, lekker pizza eten en wijn drinken (er stond opeens een hele fles op tafel). Wijn op nuchtere maag drinken is niet zo´n succes.. maar wel ontzettend lachen! he david?! we hebben nu een internetcafeetje gevonden en gaan nu eens zoeken naar een kamer.. wat adresjes verzamelen en dan bellen maar! Denk alleen dat ik morgen pas wat kan vinden aangezien het vandaag zondag is. Maar dat komt wel goed!
De vakantie zit er bij jullie ook alweer op he? Dat is wel jammer maar ik heb vernomen dat de carnaval (en de apresski voor sommige) goed was! Das mooi! Bedankt nog voor de leuke berichtjes en smsjes.. erg lief!
Nou ik hou jullie op de hoogte!!

dikke kus

• 13 Februari 2005 - 11:42

kwakkwakkwekkiekwak
    (vertaling: donnie ik mis jou ook)
    kwekkkerdekwekkwakkiekwakkwek
    (vertaling: ik hoop dat er nu iemand anders broodkruimeltjes naar je toe gooit)

• 13 Februari 2005 - 15:29

Marieke:

Hi lieve Illy!! Dus eindelijk ben je aangekomen op je eindbestemming!! Lin en ik zijn terug uit Polen en het was echt heel gaaf!!! Ook in Auschwitz geweest, was erg indrukwekkend. Carnaval was ook leuk geweest, heb zelfs een leuke jongen leren kennen!! Maar de meer gedetailleerde en pikante verhalen volgen in een mail. Veel succes met het zoeken naar een kamer en de groeten aan David!! Dikke kus Marie

• 13 Februari 2005 - 15:39

Linnie:

Illie.......
    Wilde je net bellen maar toen dacht ik eigenlijk oooow nee dat kan nu niet omdat je gewoon weg bent. Nou ja tijdelijk weg dan uit Mtricht. Tjsa zoals Marie al vertelde, Polen was te gek en idd de details volgen. Ik heb natuurlijk weer geen leuke jongen ontmoet maarja toch een enorm leuke (carnavalsvakantie) gehad.. Succes daaro en tot mails kuzzie Lin

• 13 Februari 2005 - 16:06

Paulus:

Zozo Illy,lijkt helemaal goed te komen met jou daarzo..Nu inderdaad nog ff een leuke kamer fixen!Nou ik zal iig regelmatig je site checken..Geniet van je tijd daar en zeker nu nog ff van elkaar!!Liefs Paulus

• 13 Februari 2005 - 16:18

Esthertje:

Hey Ilsje,
    je bent in SPANJE!!! Ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat bevallen, maar zo te horen ga je je vast prima vermaken!!
    Hoe was Cap D'agde? Leuk dat jullie daarnaartoe geweest zijn!!
    Heel veel plezier deze laatste daagjes met David en geniet ervan!!
    Heel dikke kus esther

• 14 Februari 2005 - 08:54

Pouls-Lenie:

Ik hoop dat je snel een kamer vindt.De carnaval was super,wij hadden de eerste prijs van de groepen.
    groetjes De Poulskens.{Lenie}