Kamerrrrrr!!
Door: Ilse
14 Februari 2005 | Spanje, Zaragoza
Jaahaaaaaa.. ik heb een kamer!!! Het is gelukt!! Het was een gestress en veel frustratie maar ik heb wat gevonden! Gister hadden we de eerste bezichtiging..bij een hoogzwangere vrouw..arrrgh!! Dat was dus duidelijk niks. Over een maandje met een krijsende baby in huis.. no thanx! Vandaag hadden we eerst een afspraak bij een of andere huisjesmelker. We gingen samen met hem in een jeep naar het appartement. Ik zag een hele grote hond(deense dog) achter in de wagen zitten en toen heb ik David aangeboden om achter in te gaan zitten..hahaha!! Echt een joekel die jongen (oh nee perrA volgens de baas) (en ollie, een hondenlucht in die auto.. niet normaal!!) Dat appartement was wel mooi maar ver uit het centrum en die man wist nog niet precies hoeveel studenten erin zouden komen, beetje vaag allemaal. Daarna zijn we naar Elena geweest waar ik mijn hoop op had gevestigd. Maar nee hoor, alweer gewoon bij een of ander vrouwtje thuis.. ´s avonds zijn we nog naar een ander huis geweest, ver buiten de stad maar je moet toch wat. Gelukkig was deze kamer al vergeven toen we daar kwamen, weer bij een heel gezin met kleine kinderen etc. thuis. Toen we daar weg wilde rijden zagen we een politieauto verdacht opgesteld. En ja hoor, we werden gevolgd! En ja.. we moesten stoppen! We moesten papieren laten zien etc. Ze probeerden nog achter in ons mooie bestelbusje te kijken.. we zien er natuurlijk ook wel zeer verdacht uit!? Het duurde echt uren!! Nou ja, een kwartier.. maar dat is ook lang! Uiteindelijk kwamen ze tot de conclusie dat alles ok was. Omdat ze dachten dat we helemaal de weg kwijt waren (wat misschien ook wel een beetje zo was) hebben ze ons toen naar de andere kant van de stad gebracht, we konden gewoon achter hen aanrijden..!!! Ja de politie heeft hier duidelijk niks te doen!! Maar dat was wel handig, zo hebben we dat adresje maar mooi gevonden! En daar heb ik dus ook mijn kamer gevonden! Het appartement moet ik samen delen met 2 spaanse studenten.. Het is echt heel mooi, keuken.. badkamer.. tweepersoonsbed.. balkonnetje.. ideaaaaaal!!!! En ja, ik denk dat ik nog wel 3 a 4 vriendinnen kwijt kan op die kamer.. ook zeer belangrijk!!
vanavond hebben we lekker tapas gegeten.. en nu lekker met een koffietje in het internetcafe! Vannacht nog in het hotel maar morgen gaan we mijn spulletjes naar mijn nieuwe kamer brengen! Heb er echt zin in!!
Mijn adres volgt nog.. Ik weet de straatnaam (Calle Maria Molinar 82-84 3f) maar de postcode niet!
Hoop dat verder alles goed is in Nederland en in de rest van de wereld (ik zal binnenkort weer op jullie site kijken lieverds)..
Tot mails en smss!!
dikke kus
Tot mails en smss!!
dikke kus
14 Februari 2005 - 23:38
Renée:
Whahahaha ik ben lekker de eerste met een reactie! Ben net klaar met werken, en zeer moe! Ow Illy 3 a 4 personen, hoe ideaal is dat dan precies, hahaha, maar ik ben natuurlijk OOK heel blij voor JOU! Je moet maar snel foto's maken met je mooie camera, dan kunnen we allemaal je kamer bekijken! Carrie B heeft geloof ik de foto's van ons etentje fijn afgedrukt, dus kan ik je lekker in het zicht zetten voor als ik je een beetje mis! Dikke kus en tot snel!!!! -
15 Februari 2005 - 07:28
Lenie:
Gelukkig,een kamer gevonden.Fijn voor je.
We krijgen nog fotos te zien van de kamer,toch?
Groetjes,Lenie -
15 Februari 2005 - 08:13
Linnie:
Yes Yoehoe. Illie heeft een hok gevonden.. Wat ontzettend leuk leuk leuk. Kan niet wachten tot ik het kan aanschouwen met mn eigen oogjes. En idd onze Carrie B heeft fijn die fotooooos van je laatste avond (klinkt nogal dramatisch) laten afdrukken en het ziet er goed uit. Nou Illiebillie veel plezier met inruimen van je kamertje en tot snel. Kuzzie Linnie -
15 Februari 2005 - 08:23
Lien:
Ha Ilsje!
Superfijn, dat je een kamer hebt gevonden! Ben echt heel benieuwd!! Succes en veel plezier met verhuizen!
Tot snel en dikke kus -
15 Februari 2005 - 09:24
Moake:
hee ilse, goed dat je een eigen plekje gevonden hebt daar in Zaragoza. En wat nou weer 3 a 4 vriendinnen, mogen wij al niet meer langskomen dan... -
15 Februari 2005 - 11:36
Carrie B:
ej ja hier spreekt carrie b zelf. Supergaaf dat je een kamer hebt en voral relaxed met balkaon wat wil je nog meer!!!! je moet er iid snel een foto van maken en op je site zetten zodat wij hier in het koude kikkerlandje alvast kunnen genieten van ons 'pensionnetje'voor over 7 weken, o correctie 47 dagen wahaaaaaaaaaaa'heb er zo'n zin in. Hoe is het weer daar? al een beetje lekker warm? en hoe is de lokale bevolking (lees:plaatselijke mannen??). Als je een lekker LANGE spanjaard voorbij ziet komen grijp hem dan bij zijn lurven en bewaar hem in de bezemkwast voorals ik langs kom!! haha,dit klinkt echt triest. Maareh illy, hier is verder alles toppie, alhoewel.....kwam gisteravond om half 12 thuis en toen stonden lena en stefanie elkaar de huid vol te schelden....lang verhaal maar het ligt echt aan Stefanie....die moest weer slapen blablabla en wilde niet dat lena zat te bellen op de ging terwijl ze (lena) een ruzie had met haar vriendje.......stefanie heeft gewoon tot 2x toe de hoorn naast de haak gelegd zodat lena's vriendje haar niet kon bereiken echt superkutstreek......carrie ging zich er ook mee bemoeien, je kent het wel....maar goed, volgens mij is het weer bijgelegd allemaal maar ik kan niet wachten tot de dag komt dat stefanie vertrekt. verder is het met lena supergezellig (niet zo leuk als met jou natuurlijk!!) en we hebben ook al samen een keertje film gekeken. Je kamer is nog intact en ik misssss he heeeel erg. O, het is een beetje lang mailtje geworden. PS. mijn email adres is carlijntravels@hotmail.com hele dikke beso y hasta luego!! -
16 Februari 2005 - 10:45
Tommie:
Hey Ilse, ben blij om te horen dat je een kamer gevonden hebt. Maar wat moake zegt... hoe zit dat dan? :p Houd je goed daar in Spanje. Dikke kus van mij -
17 Februari 2005 - 10:55
Marie:
Hi lieve illy!!! Ik ben ook superblij voor je dat je een kamer hebt!! Ik stuur je vanavond een mailtje over alle ontwikkelingen, en die zijn heel leuk!!! Dikke kus, Marie -
18 Februari 2005 - 14:53
Marga:
Hoi Ilse.
Gefeliciteerd met je nieuwe kamer. Het avontuur kan nu echt beginnen. Bij aanvang van je studie heb ik mijn logeerkamer aan je uitgeleend, nu ben ik aan het bedenken of niet eens van jouw stekkie gebruik moet maken. Zal in de agenda eens kijken wanneer ik nog een lang weekend kan nemen (grapje)
Marga.