UPDATE!!

Door: Ilse

Blijf op de hoogte en volg

08 Maart 2005 | Spanje, Zaragoza

Nou er is weer een weekje voorbij! weer tijd om jullie te laten weten dat alles nog steeds goed gaat hier! Ik heb het zowaar echt druk gekregen! Op het moment ben ik bijvoorbeeld echt panklaar, na 6uur spaans college achter elkaar zonder pauze.. Dat is nog wel ff wennen! Maar het laatste college was wel te doen. Voor dat vak hebben we een professor die echt 100% homo is.. jullie zouden het een keer moeten zien!! Ik denk dat ik ook een x stiekem een fotootje van m maak..! hihi! Hij heeft bijvoorbeeld altijd veel te strakke kleren aan (klaar om YMCA te gaan zingen) en ook nog van die wapper handjes. Tot overmaat van ramp tekende hij gister om iets uit te leggen ook nog een heel groot hart op het bord.. HAHAHA!! Ja, dat maakt een college nou wel leuk! Er zijn nog wel andere colleges die best wel interessant zijn en goed te volgen, maar er zijn ook colleges die interessant zouden kunnen zijn maar absoluut niet te volgen!

Naast colleges volgen doe ik ook nog wel andere dingen hoor, ik zit namelijk niet voor niks in spanje! ´s avonds ga ik sporten en gezellig met mensen eten of/en drinken (op een of andere manier komt er altijd wijn bij te kijken)! De donderdag en zaterdagavond zijn standaard stapavonden.. ook zeer goed! Verder kan ik me ook wel vermaken met de chicos bij mij in huis.. stelletje melige knulletjes zijn dat. Al ben ik er nog steeds van overtuigd dat Ignacio echt zeker chinees spreekt!

Afgelopen weekend ben ik trouwens in Barcelona geweest, was een heel erg fijn weekend! Nicolette had 2 vrienden op bezoek, Annemarie en Eelco, en met hen zijn we naar Barcelona gegaan. Neej, ik ben niet met een bus gaan rond rijden daar.. we hebben heerlijk niks gedaan! Wat geshopt, rongelopen, gegeten en gedronken.. het betere leven! Het was ook nog eens heerlijk weer, dus terras hangen was zeer goed! Zaterdagavond zijn we nog naar een cocktailbar geweest, Margarita Blue. Daar heb ik lekker een paar Mojito´s en Caipirinha´s gehad.. mmm!! Zondag nog naar de haven gelopen en in de loop van de dag weer terug naar Zaragoza gegaan..terug naar zaragoza is terug naar huis.. dat is wel ff vreemd! Gister ben ik maar eens begonnen met studeren, moet nogal veel spaanse tekst lezen en daar een mooi papertje over schrijven..! Nu moet ik trouwens snel naar huis toe gaan wat ik wil nog ff gaan sporten! Ja spinnen is hier ongeveer hetzelfde als in nederland dus dat hoef ik gelukkig niet te missen!! Ik zet zeer binnenkort weer nieuwe foto´s op de site!!

dikke kus

• 08 Maart 2005 - 18:48

Hansje:

hey Ilse, ben blij te lezen dat je nog steeds aan de drank zit. Cocktails, klinkt goed...is zeker een reden om met geert en wie er ook nog allemaal mee wil, langs te komen.. En ja , maak maar eens een fotoke van die prof....kunnen we tenminste weer eens wat lachen. Tjuuske

• 08 Maart 2005 - 18:49

Hansje:

hahaa, zie het nu pas. Was eens een keer de eerste die reageerde!!! jippie....wat win ik nu?? x

• 09 Maart 2005 - 12:51

Renée:

Ja HANS ben ik weer eens NIET de eerste! Illy ik ben dus ziek, sinds maandag middag, wat een drama....ben nu pas net weer een beetje aan banjeren door het huis,maar heb dus echt plat gelegen.Wil morgen eigenlijk wel weer naar Maastricht anders raak ik echt achter met mijn studie en verder hangt de tv me echt aan mijn kont uit! Zo te lezen is Barcelona echt super, wij komen er echt al bijna aan!!! Heb er echt zo'n zin in! Tot snel, kus R

• 09 Maart 2005 - 17:51

Carrie B:

nou ik ben heel tevreden met mn vierde plaats.....helaas weer achter reneeee. By the way renee, wist niet dat je ziek was (waarom ben ik nooit op de hoogte van dingen...in ieder geval beterschap en je moet weer elkker choco komen drinken op de bieb). Oke , illy, nu even over naar jou. Klinkt goed die ramblas in het zonnetje!! Ik zit mijn ass nog steeds af te vriezen in ons stinkhok, maar heel langzaam aan komt de lente in zicht (lees: het vriest niet meer maar het regent nu wel = conclusie: de temperatuur stijgt...jippie???). He in welk hotel hebben jullie gezeten in barca want ik ben bang dat ik niet meer precies weet waar dat goedope hostel van 5 jaar terug is....... Zorg dat het daar nog zo'n 20 graden warmer wordt en zet de rose en sangria maar vast koud! tot snel liefe illy!

• 10 Maart 2005 - 07:28

Linnie:

Haaaaj Illie
    Klinkt goed allemaal ik wil oooook naar Barcelona en wel nu. Iedereen verkeert hiero in een soort van winterdip mag je wel stellen. Maaaaar.. evil tuesday was zeer geslaagd dus we kunnen er weer ff tegenaan, he Carrie B+Marie?? Na dinsdag kan ik wel concluderen dat cocktails echt slecht vallen, maar zo n echte mojito, aaaaaah verrukkelijk. En over een maand zijn we er nu.. Wat zeg ik dan gaan we al weer bijna weg. Nou Illie, vermaak je maar dat geeft volgens mij weinig problemen en tot over 3(!!!) weekjes. Kuzzie Lin XX

• 10 Maart 2005 - 12:59

Marie:

Hi lieve Illy!! Ik wil ook naar Barcelona! En ik wil nog liever naar Zaragoza! Maar ik hoef gelukkig niet meer zo lang te wachten, time really flies when you're having fun! Alhoewel mijn fun zich voornamelijk in de bieb afspeelt met onze nieuwe biebvrienden en minder in de stad omdat ik de laatste tijd zo weinig geld heb. En ik wil natuurlijk niet al te veel op mijn centen gaan zitten als ik bij jou ben!! Ik ga je trouwens vandaag of morgen een mailtje sturen over afgelopen weekend met mijn nieuwe lover. Het was echt superleuk!! Details volgen. Lieve Illy, heel veel succes met alles en kijk uit met die wijntjes he? Dikke kus M.

• 12 Maart 2005 - 11:48

Mo:

Nog maar 2 weekjes!!!!!!!!