Een tijdje geleden
Door: Ilse
24 Mei 2005 | Spanje, Zaragoza
Dag lieve mensen,
Het is weer een tijdje geleden maar hier ben ik dan weer met een mooi verhaal uit het warme Zaragoza! In de afgelopen weken heb ik nog wel het een en het ander meegemaakt maar ik moet toegeven dat ik minder spannende verhalen heb! Volgende week beginnen de examens (1 juni heb ik de eerste) en verder heb ik nog enkele presentaties dus daar heb ik me voornamelijk mee bezig gehouden. Natuurlijk heb ik nog wel leuke dingen gedaan. Zo zijn Niels en Sjors nog op bezoek geweest..!Ik had wel gewoon colleges maar we hebben gelukkig ook nog leuke dingen samen kunnen doen.. lekker ontbijten, eten en drinken! Was een erg gezellige week en fijn om mijn broertje weer eens te zien! Verder heb ik de afgelopen weken gesport en gegeten en gedronken met iedereen hier. Zo heb ik ook nog El reino de los cielos gezien..goeie film!! Verder hebben we Marjolein´s verjaardag nog gevierd met een verassingsontbijt op zaterdagochtend! En.. de chicas hebben nu een mooi kinderzwemparadijs op hun binnenplaats! In de weekenden verblijf ik meestal wel een paar uurtjes in het park bij de fontein.. toch beter dan binnen zitten met dit weer! Dit weekend zou het hier 34 graden worden.. lekker weer om te studeren.. NOT! Maar goed, ik mag niet klagen!!
Nu moet ik toch wel even vertellen over afgelopen weekend. Ons weekendje weg was een week uitgesteld maar het is er toch van gekomen.. we zijn met zn 6en (Robbert, Ruben, Jaap, Marjolein, Nicolette en ik) in Platje D`aro geweest. Robbert`s ouders hebben daar een huisje.. nou ja, noem het maar een Villa! Het ligt op een berg, in de natuur (ja de natuur.. met echte slangen, hagedissen en kikkers) met uitzicht op zee. Verder waren er wel zo ongeveer 6 terassen/balkons, hadden we allemaal een mooie slaapkamer met aparte badkamer en.. een prive zwembad. Ik was s ochtends lekker op tijd wakker, even een paar baantjes getrokken in het zwembad(onder het genot van vogel gesjirp) en daarna lekker in het zonnetje ontbeten met zn allen! In bikini op een ligstoeltje studeren met tussendoor een duik in het zwembad maakt het studeren een heel stuk minder erg! We hebben ´s avonds ook nog lekker tv gekeken.. en dan bedoel ik echt lekker want we hadden daar nederlandse zenders! Vrijdagavond hebben we dus weer eens GTST gekeken! Echt heel vreemd om na een paar maanden spaanse tv weer eens lekker nederlands te horen op tv! Ja, het was echt een ultiem chill weekend! Gisteravond zijn we weer teruggekomen dus het is over met de pret. De hele maand juni heb ik examens, 1 juni begin ik al! Dit weekend wordt het hier 34 graden.. lekker studieweer..NOT! Maar ik zal toch wel moeten! Wanneer ik precies klaar ben weet ik niet, dat hangt er vanaf hoe ik mijn eerste examens maak aangezien de laatste 2 weken van juni herexamens zijn. Maar daarna ga ik in ieder geval nog 3 weken met David door Spanje reizen! Ik hou jullie op de hoogte en de foto´s volgen deze week!!
besos
besos
25 Mei 2005 - 08:18
Frank:
Hey illy,
Zo, wordt steeds beter daar zo te horen. Maar de tied gaat wel snel, ben je alweer bijna klaar daaro! Geniet er nog maar even van, doen wij hier ook, want bij ons wordt het dit weekend ook 31 graden!!
tot snel -
25 Mei 2005 - 10:07
Carrie B:
illybilly toch, wat een goden bestaan heb jij toch. hier is het vandaag voor de verandering ook maar eens zonnig, het zou 25 graden worden. werd wel eens tijd na al die regen en verdere ongein. Ik geniet nu van mijn nieuwe huisje en het leven zonder vervelende onderbuurvrouwen.....heerlijk. de rest van mijn dagen slijt ik in de bieb......beetje hangen, choco drinken, computeren, en sporadisch een boek openslaan. niet een echt interessant bestaan maar ach, ik mag niet klagen. over 2,5 week beginnen hier ook de tentamens....brrrr dat wordt dus nog even bikkelen. ik loeef dus met je mee haha
he lieve ilsebilse, ik ga weer choco drinken in t zonnetje!!! spreek je snel en een dikke kus van the one and only carrie B -
26 Mei 2005 - 14:02
Marie:
Illy, wat heb jij voor een super coole bikini (of is het een sexy badpakje?) aan! Heb je die in spanje op de kop getikt? Zag er zeer goed uit! het is vandaag duidelijk zwemweer in het zuiden des lands, maar helaas geen tijd om in het water te liggen en al helemaal niet zo'n relaxte accomodaties waar jij je meesteres over hebt gemaakt. Ik heb het nu echt druk met mijn onderzoek. Ik ga morgen naar Den Haag, overdag in de bieb rondhangen (ik lijk wel een soort bieb-fettish te ontwikkelen) om info te zoeken en 's avonds lekker aan het strand zitten met mijn menneke. Zaterdag weer naar het strand, wordt nl heel heet en 's avonds weer terug. Dan 4 dagen knallen om vervolgens vrijdag mijn lieve broertje op te zoeken in Stockholm!! Heb ik echt super zin in. Illy, veel succes met je tentamens, doe je best zodat je snel weer van je vrije tijd en David kunt genieten! Dikke kus Marie -
30 Mei 2005 - 06:34
Renée:
Ola Illy! Heb je gister een dikke mail terug gestuurd! Nog feestelijk bedankt voor de jouwe! Vandaag is het fijne weer weer passé hier in het wisselvallige Nederland! Terwijl ik geniet van de jeuk op mijn rug, waar over een paar uur duidelijk de velletjes vanaf hangen, zie ik dat het vandaag maar 15 graden wordt MET regen! Heerlijk, ik verheug me nu al op de verkoudheid die hoogswaarschijnlijk bij de helft van Nederland weer de kop op gaat steken! Gister de eerste actieve mug doodgeslagen, het slachtingsritueel heeft een mooie rode vlek achtergelaten op mijn gele muur, maar ach, in september kan mijn zusje er tegenaan kijken! De laatste loodjes zijn ook aangekomen voor de examen-mensen (waaronder mijn zusje)! Mijn broertje is ook vroeg klaar, en ik moet al huilen bij het idee dat ik waarschijnlijk nog tot augustus non-stop aan die scriptie bezig ben! Haha, ach ja! Ik schuif het nu nog allemaal een beetje vooruit! Sluit mijn ogen nog voor de toetsen die bijna komen, maar vanaf woensdag moet het dan echt gaan gebeuren! Schouders eronder en aan de studie!!! Dikke kus Illybilly, we spreken elkaar nog wel! R -
30 Mei 2005 - 16:34
Tom De Vos:
Word er verdomme nog gestudeerd! Ilse, ik ben zwaar maar dan ook zwaar teleurgesteld in jou. Wanneer begin je nou es die boeken open te slaan en te studeren. Ik ben al weken bezig met mezelf mentaal en fysiek voortebereiden op die toetsen. Zo te zien heb je het nog wel efkes naar je zin daar. Ik wens je in iedergeval heel veel sterkte met je toetsen en het verdere genieten.
Groeten
Tom -
02 Juni 2005 - 14:12
Marie:
Hi Illy!!! Hoe is je tentamen gegaan? Ben je alweer druk bezig met de volgende? Veel succes in ieder geval. Ik ben nu bezig met de conclusie van mijn onderzoek, kan ik morgen met een gerust hart naar Stockholm!!! Dikke kus M.